Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

FSS: Abubakar ne može u Partizan

FK Partizan je podneo zahtev Pravnoj komisiji FSS za tumačenje Pravilnika o registraciji igrača, jer ne odustaje od dovođenja nekadašnjeg ljubimca navijača Vojvodine i fudbalera Beverena Abubakara Oumarua.

Letnji program u SAD za talentovane srednjoškolce

Stejt department i Odeljenje za omladinske programe Biroa za obrazovanje i kulturu ovog leta će poslati dvoje srednjoškolaca iz Srbije na dvonedeljni internacionalni program za mlade lidere, saopštio je danas Američki kutak iz Novog Sada.

Iliju Devića zvali u Strazbur

Nekadašnji vlasnik ATP "Vojvodina" Ilija Dević boravio je 14. janura u Strazburu, gde je razgovarao sa evropskim zvaničnicima nakon što je podneta krivična prijava protiv njega u postupku istrage o privatizaciji ovog preduzeća, saznaje Radio 021.

Gubitaško preduzeće pazari kola i zakupljuje hotele

Desetak dana pre nego što je Narodna banka Srbije blokirala račun JKP "Put" zbog duga od oko 11 miliona dinara, ovo preduzeće kupilo je automobile vredne skoro 10 miliona i zakupilo apartmane na Tari u vrednosti od 1,3 miliona dinara.

FOTO: Novi Sad proslavio 266. rođendan

Svečana akademija, povodom 1. februara, Dana grada, počela je večeras u Srpskom narodnom pozorištu uručenjem Februarske nagrade profesoru sa Fakulteta tehničkih nauka Draganu Popoviću.